Dordrecht


Dordrecht is een gemeente gelegen in de provincie Zuid-Holland. De bewoners van de stad Dordrecht noemen vaak hun stad Dordt, dit komt af van het ontstaan van de stad Dordrecht. Ze zijn ontstaan het aan het riviertje Thure, de oorspronkelijke naam van Dordrecht is dan ook Thuredrech. Dordrecht is een stad die je niet alleen maar in Nederland tegen komt, ook in Zuid-Afrika zijn we de stad Dordrecht tegengekomen. Deze stad ligt in de noordelijke en bergachtige streek van de Oost-Kaap.  

EILAND VAN DORDRECHT

In de stad komen drie rivieren samen, namelijk de Beneden-Merwede, de Noord en de Oude Maas. Dit waterknooppunt is het drukst bevaren van Europa. We noemen het drierivierenpunt ook wel het Eiland van Dordrecht. Op dit Eiland van Dordrecht ligt de stad Dordrecht. 

DORDRECHT BEZOEKEN

Dordrecht is een leuke stad om te bezoeken, je vindt er verschillende musea, evenementen, festivals en een rijke cultuur aan poppodia, bands, kunstenaars en artistiekelingen. Kortom een leuke stad met veel bezienswaardigheden en voor ieder wat wils.

Verhuisbedrijf Dordrecht


Er komen jaarlijks duizenden gezinnen naar en rondom Dordrecht verhuizen. Er is veel vraag naar een goede verhuisservice in Rotterdam, een verhuisbedrijf in rotterdam die de verhuizing vakkundig kan uitvoeren maar kan toch goedkoop verhuizen. 


De vakkundige verhuisbedrijf in Dordrecht

Vaak denken mensen dat een verhuisbedrijf dient spullen te vervoeren van A naar B. In het geval van een transport bedrijf is dat wel zo. Want alles wordt van tevoren ingepakt in beschermende verpakkingen en voorzien van allerlei gegevens om die ladingen te kunnen traceren. Wij als verhuisbedrijf Rotterdam met onze verhuis experts zorgen ook voor een geheel verzorgde verhuizing startend bij het inpakken van het gehele inboedel in stevige verhuisdozen en het labelen van alles met verhuisstickers zodat de bestemming van iedere item tevoren al bepaald is wat zorgt voor een soepele verhuizing.

Onze verhuisadviseurs

Onze verhuisadviseurs zijn adviseur met jaren lang ervaring in de verhuis en transport branche. U kunt een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend bezoek door een van onze adviseurs van maandag t/m vrijdag. het bezoek zal 15 a 20 minuten duren. Tijdens het gesprek zal de adviseur een opname doen van de volume van de verhuizing. Aan de hand hiervan schat hij in welke wagen ingezet moet worden voor uw verhuizing. Aan de hand van de grootte van uw inboedel schat hij in hoeveel verhuizers er nodig zullen zijn en aan de hand van de hoeveel inboedel schat hij in hoeveel tijd er nodig zal zijn voor het uitvoeren van uw gehele klus. Al deze informatie bij elkaar wordt meegenomen in een calculatie waarmee hij u een precieze inschatting kan geven van de kosten voor uw verhuizing. Zo komt zowel u als wij achteraf niet voor de verassing te staan.