Klanten Vertellen

Klanttevredenheid staat bij Verhuis Experts B.V. op de eerste plaats. Door jaren ervaring hebben wij ons sterk gemaakt in het omgaan met onze klant op onze best en het uitvoeren van onze verhuizingen op onze best. De wensen van de klant nakomen is een van de belangrijke punten in de opleiding die onze verhuizers volgen.

5 out of 5
beoordeling: 5 uit 5 met beoordeling

Recensies

  • Armand

    Een echte aanrader voor de gene die wil gaan verhuizen! Na meerdere verhuisbedrijven vergeleken te hebben, was onze keuze snel gevallen op Verhuis Experts. Zeer ervaren en gemotiveerde verhuizers. Ik ben zeer tevreden over de geleverde diensten.

    11 oktober 2019 16:36
  • Sander de Wit

    Vandaag hebben wij met behulp van de VerhuisExperts mijn schoonmoeder verhuisd. Zelfs op zondag om 07:00 in de ochtend en stipt op tijd. Bedankt mannen voor jullie vakmanschap, snelheid, zorgzaamheid en vriendelijkheid. Een grote plus is dat jullie gereedschap in de bus hebben die we even konden gebruiken om de laatste kast uit elkaar te halen. Knap van jullie collega die helaas zijn enkel verzwikten dat hij gewoon doorging ondanks hij last had. Kortom allemaal doorpakkers.

    26 september 2019 17:54
  • Aksel Bergland

    Last weekend moved to Norway from the Hague, Netherlands by this company. I am very satisfied by every service they provided. The communication is very easy and planning goed fast and on time. Many thanks

    26 september 2019 17:08
  • Manuel de Groot

    Hele goede ervaring met dit verhuisbedrijf. Het duurde iets langer dan van tevoren besproken was maar dat lag niet aan de verhuizers maar het was meer een verkeerde inschatting op afstand dus ik raad iedereen aan om toch voor een afspraak met een verhuisadviseur te kiezen m achteraf niet voor de verassing te komen staan want die service hebben ze gewoon.

    26 september 2019 17:07
  • Zakaria Urchitz

    Geen verkeerde woord over te zetten. De prijs was goed, timing was goed. In de oude woning hadden we een kleine keuken. Na het uithalen van de gasfornuis zagen we schade aan de vloer. De vinyl vloer onder de aanrecht was geschuurd. We konden natuurlijk niet achterhalen of het al eerder was gebeurd of het door de verhuizing kwam maar toch hebben ze het dezelfde dag vervangen. Goede service.

    10 april 2019 19:56
  • Wesley Hoogman

    Ik ben heel blij hoe de verhuizing is verlopen. Het ging sneller dan ik dacht. Ik was blij dat ik achteraf zelfs minder hoefde te betalen omdat ze met een nacalculatie werken. Je betaalt eigenlijk alleen voor de uren dat ze werken en gezien ze eerder klaar waren dan op de offerte stond betaalde ik achteraf dus minder dan verwacht.

    10 april 2019 19:48
  • Anthony Prins

    Super goed verhuis bedrijf, netjes op tijd, alles zorgvuldig geregeld, al mijn spulletjes netjes van mijn oude naar nieuwe huis gebracht en werken snel en netjes door. En niet duur. Geen ene klacht om op aan te merken ! Super service, bedankt heren !

    1 april 2019 22:03
  • Lori Manning

    Absolutely recommended. 1st class service, highly professional, friendly, exceptional service. Used this company today. The two guys that moved us packed everything in to ensure that all our stuff was protected. At the new bouse they unlacked everything, put eveything back together, remianed extremely polite through the whole service. Cannot praise this company enough. 1st class company. 5 stars. Thank you again Verhuis Expert for such a wonderful, highly professional service today. 200% satisfied. Highly recommended.

    1 april 2019 21:58

Voeg een beoordeling toe