Meteen naar de inhoud

Het rustgevende gevoel van full service verhuizen

Bent u benieuwd wat uw verhuizing bij Verhuis Experts zou kosten?
Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Plan een terugbelmoment in

Bel mij terug

Plan een terugbelmoment in

Vrijblijvende offerte

Wat zijn de adressen van je verhuizing?

Een nieuwe woning of een nieuw kantoor. Een spannende tijd. Kleine klussen of volledige verbouwingen. De financiële afwikkeling. Verzekerings- en ander papierwerk. Bij verhuizen komt een hoop kijken. En dan hebben we het nog niet eens over het verhuizen zelf! Gelukkig maar dat u ook álles aan Verhuis Experts kunt overlaten: van inpakken tot transport en van (de)monteren tot klussen.

Wij verhuizen door heel Nederland en hebben standplaatsen in: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht & Zoetermeer.

Schadevrij en stressvrij verhuizen. Dáár staat onze full service optie voor. Onze verhuizers komen, het liefst een dag vóór de verhuisdatum, uw volledige inboedel inpakken. Dat wil niet alleen zeggen dat zij al uw eigendommen veilig in verhuisdozen verpakken, maar ook dat zij alles voor u demonteren wat mee moet. Kasten, lampen, bedden, maar ook uw witgoed maken ze helemaal klaar voor transport. Zo verloopt de daadwerkelijke verhuizing soepel. En komen onze verhuizers niet voor onaangename verrassingen te staan.


Vervoeren en meer

Op de dag van de verhuizing laden onze verhuizers al uw meubels en andere spullen keurig in de verhuiswagen. Ons wagenpark bestaat uit verhuiswagens van verschillende formaten, zodat elke inboedel voldoende ruimte krijgt. Wij zorgen ervoor dat al uw bezittingen echt vast staan in de wagen. Zo weet u zeker dat u onderweg geen schade oploopt. Sowieso is uw inboedel bij ons verzekerd tijdens de verhuizing. Ook dat is top geregeld. Wij brengen alles naar uw nieuwe adres. Maar daar houdt stressvrij verhuizen wat ons betreft nog niet op!

Monteren en klussen

Onze ervaring is: na het verhuizen blijven veel zaken liggen. Daarom helpen wij u ook wat dat betreft op weg. Na afloop van de verhuizing monteren wij uiteraard alles wat wij ervoor hebben gedemonteerd. Maar we helpen u net zo graag bij het ophangen van een tv, lamp of schilderij. Wilt u nóg meer klusjes gedaan hebben na de verhuizing? Bekijk dan ook eens onze handige klusservice.

Lees meer over ons >

De Perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

Gecertificeerd verhuisbedrijf

Bel mij terug
close slider
Bel mij terug

Plan een terugbelmoment in