Meteen naar de inhoud

Laat de klusjes maar aan ons over!

Bent u benieuwd wat uw verhuizing bij Verhuis Experts zou kosten?
Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Plan een terugbelmoment in

Bel mij terug

Plan een terugbelmoment in

Vrijblijvende offerte

Wat zijn de adressen van je verhuizing?

De handige mannen van Verhuis Experts

Bestaande bouw of nieuwbouw: verhuizen betekent klussen. Klusjes op het nieuwe adres, maar zeker ook op het oude adres. Schilderen, vloeren leggen, lampen ophangen, keuken plaatsen, kasten bouwen. Er is altijd meer te doen dan u denkt. Komt u daarvoor handen en tijd tekort? Vertrouw dan op de handige klussers van Verhuis Experts. 

Wij verhuizen door heel Nederland en hebben standplaatsen in: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht & Zoetermeer.

Laat het maar aan ons over

U kunt zich bezighouden met de inrichting, uw dagelijkse werkzaamheden of gewoon even ontspannen. Laat het opknappen van uw oude of uw nieuwe huis over aan onze ervaren klusjesmannen. Het wegslopen van een muur, het plaatsen van een uitbouw of dakkapel, loodgieters- of elektrawerk of ander grondig renovatiewerk gaat uiteraard te ver. Maar voor alle andere klussen draaien zij hun hand niet om. Ze hebben ruimschoots ervaring met allerlei soorten werkzaamheden en komen bij u langs met professioneel gereedschap voor elke klus. Top geregeld, toch?

Of het nu gaat om schilderwerk, het ophangen van lampen of meer: onze handige mensen zijn inzetbaar op basis van uurtarief. Weten wat hulp bij het klussen kost? Vraag dan een offerte aan!

De Perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

Gecertificeerd verhuisbedrijf

Bel mij terug
close slider
Bel mij terug

Plan een terugbelmoment in