Meteen naar de inhoud

Meubeltransport met Verhuis Experts

Bent u benieuwd wat uw transport bij Verhuis Experts zou kosten?
Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte

Wat zijn de adressen van je verhuizing?

Bij het vervoer van meubels is hulp altijd heel erg handig. Maar niet altijd kunt u rekenen op hulp van vrienden en kennissen. Het is immers een zware taak die tijdrovend, duur en lichamelijk belastend is als je dit zelf doet. Daarom schakelt u een verhuisbedrijf in. Onze verhuiswagens zijn geschikt voor veilig en efficiƫnt meubel transport. Zo hebben wij in de afgelopen jaren duizenden objecten met succes en garantie vervoeren en verhuisd door heel Nederland en Europa.

Wij verhuizen door heel Nederland en hebben standplaatsen in: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht & Zoetermeer.

Wij garanderen dat jouw spullen in goede handen zijn tijdens het meubeltransport wanner u deze uit handen geeft aan Verhuisservice Verhuis Experts B.V. Ook voor het vervoeren van kostbare antieke objecten zoals een kast of zware fitnessapparatuur zijn wij ook tot uw dienst en kun je dan ook gerust overlaten aan de verhuizers van Verhuis experts B.V.


Hoe bereiden wij een meubel transport voor?

Om de buitenkant van uw meubels te beschermen krijgt deze als eerst extra beschermlagen. Wij pakken altijd alles in stretchfolie en eventueel komt daar nog noppenfolie of dekens onder. Op deze manier zijn uw meubels geheel beschermd tegen krassen en kleine stootjes.

Wanneer wij een zwaar item boven de 300 kilo verhuizen, komen we met minimaal 4 verhuizers om zowel de verhuizers niet te zwaar belasten maar ook meer bescherming en veiligheid te garanderen voor uw piano

Op het moment dat uw meubels in de bakwagen geladen zijn, zal deze stevig vastgebonden worden aan de rekken door het gebruiken van stevige spanbanden. Zo voorkomen we dat uw meubels gaan omvallen of dat er schade ontstaat zowel aan de buitenkant als de binnenkant van uw meubels.

Lees meer over ons >

De Perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

Gecertificeerd verhuisbedrijf

Bel mij terug
close slider
Bel mij terug

Plan een terugbelmoment in