Meteen naar de inhoud

Over ons

Onze geschiedenis

Verhuis Experts is een familiebedrijf dat al sinds 2002 al uw verhuiszorgen wegneemt en professionele en betaalbare oplossingen biedt op het gebied van verhuizingen. zowel binnen Nederland als op internationaal gebied. Ook verzorgen wij ontruimingen en leveren wij door heel het land verschillende types verhuisliften. Verhuis Expoerts is opgericht door 2 gedreven ondernemers die zelf al vele jaren ervaring hebben in de verhuisbranche.

Wij maken het je makkelijk

Een verhuizing brengt al genoeg zorgen met zich mee. Het doel van ons verhuisbedrijf is juist om die zorgen weg te nemen. Door onze verhuizers ieder jaar op te leiden en onder goed toezicht en leiding ervaring op te laten doen, kunnen wij u de beste verhuiskwaliteit garanderen.

Onze missie

Onze focus ligt al jaren op het leveren van topkwaliteit tegen een betaalbare prijs. Wij leveren graag topkwaliteit tijdens onze verhuizingen en zorgen dat onze klanten met een glimlach verhuizen. Wij staan iedere klant bij waar het nodig is en stellen onze kunnen altijd een oplossing op maat bieden.

Vriendelijke & betaalbare verhuizers

Door onze meedere vestigingen kunnen wij onze tarieven extra scherp aanbieden. Onze verhuizers zijn uitgerust met professionele werkkleding en hebben te alle tijde hoogwaardige verhuismaterialen bij zich. Gaat u binnenkort verhuizen? Bel ons op telefoonnummer 085 0434 885. Dan helpen we u graag.

“Uw verhuizing, onze zorg”

Verhuis Experts


Persoonlijke benadering

Uw verhuiswensen worden beantwoord

Gecertificeerde verhuizers

De veilige keuze voor jouw verhuizing

Tevreden klanten

Meer dan 150.000+ mensen verhuisd

De Perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

Bel mij terug
close slider
Bel mij terug

Plan een terugbelmoment in