Meteen naar de inhoud

Professionele verhuizers én materialen

Bent u benieuwd wat uw verhuizing bij Verhuis Experts zou kosten?
Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Plan een terugbelmoment in

Bel mij terug

Plan een terugbelmoment in

Vrijblijvende offerte

Wat zijn de adressen van je verhuizing?

Verhuizers, wagens en materiaal

Herinneringen ophalen terwijl u uw dierbare spullen in dozen stopt. Iets weggooien, misschien. Of toch een tweede kans geven. Zelf meubels uit elkaar halen om zo goed afscheid te nemen van het oude huis. Soms is zélf doen wel zo prettig. Ook als u liever zelf uw verhuizing wilt voorbereiden, heeft Verhuis Experts voor u het ideale pakket. Wij bieden verhuizers, verhuiswagens en alle verhuismaterialen die nodig zijn om al uw eigendommen vlot en veilig naar het nieuwe adres te brengen. Kwestie van inpakken en wegwezen!

Voor alles inzetbaar

Verhuis Experts heeft de ideale aanvullende dienst als u zelf uw meubels uit elkaar wilt halen. En zelf uw verhuisdozen wilt vullen. Met mankracht en materiaal hoeft zich over de rest van de verhuizing geen zorgen te maken. Onze professionele verhuizers, die u herkent aan onze bedrijfskleding, helpen u graag. Een team van twee tot zes verhuizers en één of meerdere verhuiswagens staan tot uw beschikking, afhankelijk van hoeveel u te verhuizen heeft. Onze mensen verplaatsen alles wat u ingepakt heeft, maar zijn zeker niet te beroerd u te helpen bij het inpakken van een kast of iets anders wat u graag goed beschermt. Geeft u dit wel aan bij het reserveren, dan nemen ze extra verpakkingsmateriaal mee.


Volledig uitgeruste verhuiswagens

Omdat onze verhuiswagens voorzien zijn van ons logo, weten uw buren exact wat er bij u gebeurt. Wel zo’n veilig gevoel. De wagens zijn modern en zeer goed onderhouden. Ze zijn allen voorzien van een laadklep en uitgerust met alle verhuismaterialen die nodig zijn voor een vlekkeloze verhuizing. Denkt u aan spanbanden, verhuisdekens, steekwagens, hondjes, touw en blok, gereedschapskist, etc. U hoeft voor deze materialen niets extra’s te betalen. Onze verhuizers laden uw spullen met uiterste precisie in en zetten alles goed vast. Zodat er niets verschuift en beschadigd raakt tijdens het vervoeren.

De verhuiswagens van Verhuis Experts:

  • Verschillende formaten (18m2 – 50m3)
  • Modern en goed onderhouden
  • Voorzien van laadklep en alle materialen
  • Herkenbaar aan ons logo

Lees meer over ons >


Vooraf weten waar u aan toe bent

De periode van verhuizen is al kostbaar genoeg. Verbouwingskosten, nieuwe meubels, noem maar op. Daarom doet Verhuis Experts liever niet aan onaangename verrassingen achteraf. Als u ons aanvraagformulier met de handige m3-calculator invult, dan weten wij wat en hoeveel u wilt verhuizen. En kunnen wij een gerichte prijsinschatting maken. Vul het formulier in en ontvang binnen enkele uren een offerte op maat. Bovendien krijgt u een bevestigingsmail met een link. Hiermee kunt u altijd uw offerte-aanvraag bekijken en eventueel het adres of de verhuisdatum of iets anders wijzigen. Dit wordt meteen in ons systeem doorgevoerd.

Losse verhuismaterialen bestellen

Wilt u professionele verhuismaterialen als noppenfolie, dozen en andere materialen om uw kostbare eigendommen goed beschermd in te pakken? U bestelt ze eenvoudig in onze webshop. Vandaag besteld, betekent morgen in huis! Uiteraard adviseren wij u graag over welke materialen het beste bij uw verhuizing passen.

De Perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

Gecertificeerd verhuisbedrijf

Bel mij terug
close slider
Bel mij terug

Plan een terugbelmoment in