Meteen naar de inhoud

Onze werkwijze voor uw verhuizing

Wij begrijpen de moeizaamheden bij het organiseren van een verhuizing. Om voor een soepele verhuizing te zorgen hebben wij een glasheldere werkwijze die wij hanteren.

1. Uw aanvraag

Binnen 2 minuten

U vraagt een offerte aan bij ons. Dat kan op verschillende manieren. Zo hebben wij een aanvraag wijze waarbij u heel snel een indicatie kunt krijgen van de verhuisprijs maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een aanvraag te doen voor een offerte op maat. Het maken van een afspraak voor een telefonisch gesprek met een van onze verhuisadviseurs wordt u aangeraden om onduidelijkheden achteraf te voorkomen.


2. Gratis offerte

Binnen 6 uur

Binnen 6 uur ontvangt u uw gratis offerte per mail. Indien we voor het afronden van de offerte aanvraag meer informatie nodig hebben, dan nemen wij uiteraard zelf direct contact met u op. Onze ervaren verhuisadviseurs nemen zoveel mogelijk details met u door om een perfecte passende offerte op maat voor u te kunnen opstellen om zo alle verassingen achteraf te voorkomen. Uiteraard is de offerte geheel gratis en vrijblijvend.


3. De verhuizing

Full-service verhuizen

Uw verhuizing wordt op de door u gewenste datum ingepland door onze ervaren verhuisplanners. Zij zijn tot de dag van de verhuizing uw aanspreekpunt. Indien u zelf gaat inpakken dan zullen onze verhuizers op de verhuisdag op het afgesproken tijdstip bij u op de stoep staan. Voor u eigen gemak en tijdbesparing kunt u ervoor kiezen om ons de inpak werkzaamheden voor u te laten doen. In dat geval zorgen wij ervoor dat alles 1 dag voor de verhuizing ingepakt wordt en verhuis-klaar staat voor de volgende dag. Ook zorgen wij er natuurlijk voor dat de meubels daar nodig gedemonteerd worden en in uw nieuwe woning uiteraard weer in elkaar gezet worden. Tijdens de verhuizing is de voorman de coördinator van het verhuisteam en uiteraard uw vaste aanspreekpunt.

De Perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

Gecertificeerd verhuisbedrijf

Bel mij terug
close slider
Bel mij terug

Plan een terugbelmoment in