Meteen naar de inhoud

Internationaal verhuizen met Verhuis Experts

Bent u benieuwd wat uw verhuizing bij Verhuis Experts zou kosten?
Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Plan een terugbelmoment in

Bel mij terug

Plan een terugbelmoment in

Vrijblijvende offerte

Wat zijn de adressen van je verhuizing?

Een internationale verhuizing betekent verhuizen over een grote afstand. Daarom is een internationale verhuizing niet zomaar een job. De planning moet zeker in een vroeg stadium tot stand komen wanneer het gaat om een internationale verhuizing. Verhuisbedrijf Verhuis Experts B.V. kan uw internationale verhuizing uitvoeren, ook op korte termijn. Als Internationaal verhuisbedrijf begeleiden wij uw internationale verhuizing van deur tot deur.

Wij verhuizen wereldwijd en hebben standplaatsen in: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht & Zoetermeer.

Gaat u emigreren, of voor langere tijd in het buitenland verblijven? Dan moet er een hoop geregeld worden! Voor een internationale verhuizing komt onze verhuisadviseur bij u langs op locatie om een sluitend plan van aanpak samen te stellen voor een succesvolle verhuizing.


Internationaal verhuisbedrijf

Internationale verhuizingen zijn onze specialiteit naast verhuizingen in eigen land. Zowel kleine partijen als complete inboedels worden door verhuisbedrijf Verhuis Experts B.V. vakkundig verpakt en afgeleverd op de door u gewenste bestemming.

Als Internationaal verhuisbedrijf begeleiden wij uw internationale verhuizing van deur tot deur. Voor internationale verhuizingen heeft verhuisbedrijf Verhuis Experts B.V. altijd uw eigen verhuisco├Ârdinator, die zorgt voor een goed geplande, prettige en soepele verhuizing. In overleg wordt de totale inboedel op volgorde verpakt en gemarkeerd aan de hand van een gedetailleerde inventarislijst op. Zo weten we bij aankomst precies welke spullen waar zijn verpakt en waar ze uiteindelijk terecht moeten.

Lees meer over ons >

De Perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

Gecertificeerd verhuisbedrijf

Bel mij terug
close slider
Bel mij terug

Plan een terugbelmoment in