Meteen naar de inhoud

Particulier verhuizen met Verhuis Experts

Bent u benieuwd wat uw verhuizing bij Verhuis Experts zou kosten?
Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte

Wat zijn de adressen van je verhuizing?

Bij Verhuisbedrijf Verhuis Experts B.V. zit u goed voor zowel kleine als grote verhuizingen. Door onze uitgebreide verhuisservice zijn onze prijzen altijd uiterst scherp. We hebben voor elke verhuizing een andere aanpak, een andere oplossing. U kunt hierbij denken aan het verhuizen van een kleine flat tot het verhuizen van een compleet bedrijf. Dat betekent dat we voor elk budget een oplossing hebben.

Wij verhuizen door heel Nederland en hebben standplaatsen in: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht & Zoetermeer.

Tijdens het opmaken van de offerte wordt er altijd gekeken naar de verschillende opties. Of u kiest voor een verhuisadviseur. We sturen een verhuisadviseur bij u langs voor een opname van de inventaris. Hij zal u een inschatting geven van de te verhuizen volume, samen met u de verhuizing bespreken Aan de hand daarvan zal hij samen met u een plan van aanpak bedenken.


Verhuizen is een zaak van vertrouwen

Uw kostbare eigendommen vragen om maatwerk en dat kan bij ons. De keuze voor verhuisservice Verhuis Experts B.V. geeft u de garantie van een vertrouwd en professioneel verhuisbedrijf. En daarmee kiest u een verhuizer niet toevallig. Onze vakkundig medewerkers beschouwen verhuizen als hun specialisme, het is hun dagelijks werk. Maak je niet langer druk om de verhuizing. Wij nemen alle zorgen weg en regelen uw verhuizing tot in de puntjes. Lees meer over onze complete verhuismogelijkheden.

Onze afdeling planning draagt zorg voor een haalbare en strakke planning, dit in goed overleg met onze opdrachtgevers. Wij werken met goed opgeleid en gediplomeerd personeel en onze verhuizers gaan alleen op pad met moderne hulpmiddelen en schone en milieuvriendelijke verhuiswagens.

Lees meer over ons >

De Perfecte verhuizing begint met een GRATIS offerte!

Gecertificeerd verhuisbedrijf

Bel mij terug
close slider
Bel mij terug

Plan een terugbelmoment in